Στο ρελαντί πέρασε ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς με την Λαμία την οποία είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 5-2. Ο Νινούα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, στο 14’ καιο Τζέιμς ισοφάρισε για την ομάδα της Φθιώτιδας στο 47’.

Στο 10ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Σφιντέρσκι που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος. Τέσσερα λεπτά αργότερα (14’) οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με το πλασέ του Νινούα μετά την πάσα του Καγκάβα. Στο 16’ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Πασχαλάκης αρχικά απέκρουσε το σου του Πίτι και στη συνέχεια είπε «όχι» σε πλασέ του Βασιλακάκη.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 43’ σε μαρκάρισμα του Τζέιμς στον Σφιντέρσκι, όμως ο Σβαμπ που εκτέλεσε νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουργκ σούταρε ψηλά άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46’) ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μιχαηλίδη που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στο επόμενο λεπτό (47’) η Λαμία ισοφάρισε (1-1) με κοντινή κεφαλιά του Τζέιμς.

Στο 66’ ο Θεοδωρόπουλος με εκτίναξη στο «παραθυράκι» απέκρουσε το σουτ του Λύρατζη και στο 87’ ο Λάμπρου πλάσαρε άστοχα στη τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Μουργκ

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Παλαβαντσβίλι, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπιάρνασον (75’ λ.τρ. Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46’ Κωστίκα), Προβυδάκης (68’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης (83’ Νικολόπουλος), Πίτι, Ρόμανιτς (46’ Σταμούλης).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80’ Κρέσπο), Μπάμπα, Νινούα (68’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64’ Ελ Κανουρί), Καγκάβα, Μουργκ (80’ Κούτσιας), Τζόλης (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος