ΠΑΣ στα ημιτελικά-Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Με το σκορ που νίκησε στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο (2-1), ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την έκπληξη στα προημιτελικά του κυπέλλου κερδίζοντας και στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό (2-1) και με δύο νίκες πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Παντελάκης στο 2’ και ο Χατζηθεοδωρίδης με αυτογκόλ στο 9’ τα τέρματα για τον ΠΑΣ ενώ για τους «πράσινους» μείωσε στο 74’ ο Πούγγουρας.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια άρχισε την αναμέτρηση ο ΠΑΣ καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Παντελάκης με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη για το 0-1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίχτες του Μπόλονι από την ψυχρολουσία είδαν στο 9ο λεπτό να απομακρύνεται η πρόκριση καθώς ο Χατζηθεοδωρίδης σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έξω με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι με άλλο αέρα συνέχισαν και στο 20’ ο Διούδης απέκρουσε με δυσκολία του σουτ του Ελευθεριάδη, ενώ στο 33’ ο Παναθηναϊκός απείλησε με την σκαφτή κεφαλιά του Βιγιαφάνιες αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν πετυχαίνοντας ένα γρήγορο τέρμα για να ξαναμπούν στο ματς, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς οι παίχτες του ΠΑΣ έκλειναν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Στο 74’ ο Πούγγουρας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 δίνοντας κάποιες αμυδρές ελπίδες στην ομάδα του, όμως όσο περνούσε η ώρα εξανεμίζονταν και αυτές. Στο 87’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε το γύρισμα του Καρλίτος, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νιάς σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής: Κιρίλ Λέβνικοφ (Ρωσία)

Κίτρινες: Ενγκμπακοτό – Ελευθεριάδης, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66’ Χουάνκαρ), Νιάς, Σανκαρέ (59’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες (65’ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (66’ Ενγκμπακοτό), Ιωαννίδης (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργ. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (65’ Νάουμετς), Κάστρο (87’ Εραμούσπε), Μιλεντσεάνου (75’ Κρίζμαν).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος