Ο Λάζαρος λύτρωσε τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκει δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Θ. Βαρδινογιάννης», απέναντι στην ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του του Ντε Γκουζμάν στο 68ο λεπτό.

Στο 16’ ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με την κοντινή προβολή του Γιακουμάκη που έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα ο Βάτερμαν. Πάλι ο κίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε στην εξέλιξη της φάσης την κεφαλιά του Γκαλβάο. Στο 44’ ο Μουνιόθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR καθώς ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 53’ ο ΟΦΗ απείλησε με την κεφαλιά του Διαμαντή που απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στο 66’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν η κεφαλιά του Διαμαντή σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Σάλομον. Ο Ντε Γκούζμαν εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από σέντρα του Ραμπέγιο, ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Διαμαντής, Ντε Γκουζμάν – Μουνίθ, Σάλομον, Μαυρομμάτης

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Σακόρ, Μαρινάκης (87΄ Βαφέας), Σολίς (61΄ Ουές), Βούρος, Διαμαντής, Γιάννου (61΄ Λυμπεράκης), Σαρδινέρο (72΄ Γρίβας), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης (61΄ Στάρτζεον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο (77΄ Τομάσεβιτς), Ούμπιντες (84΄ Ραμπέγιο), Σάλομον, Νάτσος (71΄ Χριστοδουλόπουλος), Μουνίθ (84΄ Εντομβονγί), Μανούσος, Γιακουμάκης (71΄ Κωτσόπουλος)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος