Μοιρασιά στο «Βικελίδης» για Άρη και Ολυμπιακό

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Μάνο και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Φορτούνη στο 82’.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν μόλις στο 30 λεπτό του αγώνα για τον Ολυμπιακό με το γύρισμα του Ντρέγκερ, η μπάλα κόντραρε στον Μπεναλουάν και σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουέστα. Στο 11’ μετά από φάση διαρκείας, ο Σάσα βρήκε τον Μάνο, το πλασέ του οποίου σταμάτησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, με την μπάλα να χτυπάει στο κεφάλι του Έλληνα φορ και να περνάει εξ ολοκλήρου τη γραμμή του τέρματος, για το 1-0! Στο 19’ πάλι το δοκάρι σταμάτησε τον Ολυμπιακό καθώς το τελείωμα του Καιπερς σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και ο Σούντγκρεν έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και στο 52’ έχασε νέα καλή ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς καθώς πρόλαβε ο Κουέστα και απομάκρυνε. Στο 71’ ο Σάσα απείλησε για τον Άρη αλλά το σουτ πέρασε λίγο έξω από την εστία. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 82’ με τον Φορτούνη που με πλασέ νίκησε τον Κουέστα για το 1-1. Δύο λεπτά πριν τη λήξη (88’), ο Γκαρσία ανατράπηκε από τον Σίλβα στη περιοχή, αλλά ο Γκάμα αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Διαιτητής: Ρόι Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ)

Κίτρινες: Μπεναλουάν – Ραντζέλοβιτς

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (39’ Ρόουζ), Μπεναλουάν, Τζέγκο (79’ Ματέο), Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο (69’ Σίλβα), Μάνος (69’ Ματίγια), Μαντσίνι (80’ Ιωάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ (77’ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής (77’ Μπουχαλάκης), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (68’ Φορτούνης), Βρουσάι (68’ Χασάν), Κάιπερς (77’ Ελ Αραμπί).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος