Γρηγορίου: «Η τύχη ήταν μαζί μας σήμερα, δεν αφήσαμε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά τη δραματική νίκη της Λαμίας επί του Άρη (1-0) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας πήρε το εισιτήριο για τους «4» με συνολικό σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Άνταμ Τζανετόπουλου στο 118’, με τους Θεσσαλονικείς να μην εκμεταλλεύονται (ούτε) τα δύο πέναλτι που κέρδισαν στο «Αθανάσιος Διάκος».

«Το παιχνίδι κύλισε όπως το περιμέναμε τακτικά κι όπως είχαμε σχεδιάσει και το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Άρη», είπε αρχικά στην κάμερα της CosmoteTV ο προπονητής της Λαμίας αναλύοντας το παιχνίδι: «Ο Άρης ήταν πολύ καλός σήμερα. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, να φτάσουμε στην παράταση και εκεί να καταλογιστεί και δεύτερο πέναλτι εις βάρος μας. Η τύχη ήταν μαζί μας. Ο Θεός ήθελε να προκριθούμε εμείς σήμερα».

Και ο Γρηγορίου προσέθεσε για τη συνέχεια σε Super League και Κύπελλο: «Όταν είσαι στους ‘’8’’ και μπροστά είναι η τετράδα, κανείς προπονητής, διοίκηση ή παίκτες δε θα διαλέξει ματς. Εφόσον πήραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, κάναμε ενδιαφέρον τον επαναληπτικό. Μια ομάδα σαν τη Λαμία δεν μπορεί να αφήνει τέτοιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, όσο κι αν λέμε πως πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όταν σου δίνεται ευκαιρία για μια τέτοια διάκριση, κάνεις ό,τι μπορείς για να την εξαργυρώσεις».

Από την άλλη πλευρά, ο Άκης Μάντζιος δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους του Άρη: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα για εμάς. Ζητούμε συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Άρη. Το Κύπελλο ήταν ένας θεσμός που μας ενδιέφερε και θέλαμε να φτάσουμε ως το τέλος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ψέλλισε εμφανώς απογοητευμένος ο τεχνικός των «κίτρινων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος