Έγινε συνήθεια… η ισοπαλία στον ΟΦΗ (highlights)

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» στην έδρα του ο ΟΦΗ που έμεινε στο 0-0 με την Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι η πέμπτη ισοπαλία των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα και η τρίτη «λευκή» ισοπαλία.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» , με τις δύο ομάδες να έχουν από μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος προς την αντίπαλη εστία. Η πιο καλή στιγμή στο διάστημα αυτό σημειώθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Μαρινάκης μπήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Τοράλ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 46’ απείλησε με τον Νέιρα, το σουτ του οποίου απόκρουσε δύσκολα ο Γκαραβέλης. Οχτώ λεπρά αργότερα (54’) ο Λάμπρου σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 56’ το σουτ του Γκαγέγκος σταμάτησε στα σώματα αμυντικών της Λαμίας.

Η τελευταία φάση στο ματς σημειώθηκε στο 87΄ με τον Επασί να μπλοκάρει εύκολα το απευθείας φάουλ του Τιρόνε.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κίτρινες: Πασαλίδης, Μεγιάδο, Φαν Ντάϊνεν, Σελίμοβιτς – Μπεχαράνο, Αντέτζο, Μανούσος, Τιρόνε

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (62΄ Κάμα), Νέιρα (84΄ Φαν Ντάϊνεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75΄ Ναμπί), Μεγιάδο (85΄ Σελίμοβιτς), Καστάϊνιος (62΄ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (72΄ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (84΄ Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46΄ Τιρόνε), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65΄ Μανούσος), Αραμπούλι (84΄ Γκέντσογλου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος