Άνετο πέρασμα του Βόλου από τη Ριζούπολη, 3-1 τον Απόλλων Σμύρνης (highlights)

Με άνεση πέρασε από την Ριζούπολη ο Βόλος κερδίζοντας τον Απόλλων Σμύρνης 3-1 για την 2η αγωνιστική της Super League.

 

Οι φιλοξενούμενοι που συγκατοικούν στη κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρήκαν δίχτυα με τους Φερνάντες στο 4’, Φαν Βέερτ στο 49’ και Μπαρτόλο  στο 63’. Το γκολ της τιμής για τον Απόλλων πέτυχε ο Ιωαννίδης στο 65’

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια και φοβερό σουτ του Φερνάντες έξω από την περιοχή. Το γκολ ήταν «ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο γήπεδο.

Αντίθετα ο Βόλος είχε πάντα τον έλεγχο του ματς και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης κατάφερε να φθάσει στο 2-0, μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Φαν Βέερτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 63ο λεπτό έφθασε στο 3-0, μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μπαρτόλο και εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει με τον Ιωαννίδη στο 65ο λεπτό.

Διαιτητής: Περράκης.

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης – Φερνάντες, Τσοκάνης, Κλέιμαν.

Απόλλων Σμ. (Γ. Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46′ Μπαξεβανίδης) , Παπαγεωργίου (60′ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (53′ Φαν Λα Πάρα), Σάχλι (53′ Τσιλούλης), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης).

Βόλος (Γ. Αμπρασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (73′ Σοάρες), Ροσέρο (87′ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63′ Νίνης), Φαν Βέερτ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος