Αναβλήθηκε ο επαναληπτικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στον αέρα και οι άλλες ρεβάνς

Αναβλήθηκε ο επαναληπτικός αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη (26/1) το απόγευμα (17:00) στο ΟΑΚΑ. Αιτία η κακοκαιρία «Ελπίδα» που έχει πλήξει την χώρα με επίκεντρο το Λεκανοπέδιο.

Η ΕΠΟ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το βράδυ στην οποία αναφέρει:

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική.

Για τον ίδιο λόγο έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχουν αλλαγές και στις ώρες των άλλων δύο αγώνων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών

Η ΑΕΚ έχασε την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα λόγω του χιονιά και είναι πιθανό ούτε αύριο Τρίτη οι παίχτες του Γιαννίκη να μπορέσουν να προπονηθούν. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες και το ΟΑΚΑ έχει αποστείλει έγγραφο στην ομοσπονδία με το οποίο ενημερώνει πως δεν θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο προς χρήση μέχρι και την Τετάρτη.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αναβληθούν και οι άλλοι δύο επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης.

Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή ήδη ανέβαλλε τον αγώνα ρεβάνς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο Τρίτη (25/1).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος