Η κορυφή είναι για τον Βόλο, 3-0 τον Ατρόμητο (highlights)

Την μοναξιά της κορυφής στη Super League με 9 βαθμούς, μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής απολαμβάνει ο Βόλος που νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα τέρματα του Βόλου πέτυχαν ο Ροσέρο στο 59ο λεπτό, ο Φαν Βέερτ με πέναλτι στο 90’ και ο Τερεζίου στο 95′.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στο ματς ο Βόλος και στο 4ο λεπτό ο διαιτητής Τζήλος έδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε χέρι του Παπαδόπουλου στη περιοχή, όμως μετά την εξέταση στο VAR πήρε την απόφαση πίσω, καθώς η μπάλα χτύπησε στο στήθος του διεθνούς κεντρικού αμυντικού του Ατρόμητου.

Στο 12’ ο Πίριτς απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Γκρίλο, ενώ στο επόμενο λεπτό (13’) ο Κουλούρης σούταρε έξω από τη περιοχή άστοχα. Ο Γκρίλο απείλησε πάλι στο 29’ με κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο,  ενώ στο 45’ ο Μουνίθ με φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κλέιμαν έξω.

Στο 59΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαρτόλο βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ απέκρουσε ο Πίριτς, ο Φαν Βέερτ έστρωσε στον Ροσέρο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και στο 81’ έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με την κεφαλιά του Γκρίλο. Στο 88’ ο Φαν Βέερτ μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον Ντένιτς, ο Τζήλος έδειξε πέναλτι και ο Φαν Βέερτ από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0 στο 90’. Στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπαρτόλο μοίρασε στον Τερεζίου που είχε περάσει αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Πουρίτα, Γκρίλο, Φεράρι – Κουλούρης, Στρούγγης

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντες (83’ λ.τρ. Σοάρες), Ροσέρο (67’ Νίνης), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ (90’+3’ Τερεζίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88’ Κιβρακίδης), Κ. Παπαδοπουλος, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Ντένιτς, Κωτσόπουλος, Μουνίθ, Σπιριντονοβιτς (71’ Μ. Τζαβίδας), Κουλούρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ