Πήρε το διπλό ο Άρης στην Τρίπολη και «κοιτάει» εξάδα

Ο Άρης κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό διπλό σήμερα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-0 πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και πλέον «ονειρεύεται» εξάδα.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος επικράτησε με 2-0  χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 41ο λεπτό και Λούκας Σάσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Με το «τρίποντο» αυτό ο Άρης ανέβηκε στους 36 βαθμούς πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση, αφήνοντας τον Αστέρα Τρίπολης στην πέμπτη με έναν βαθμό, αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά μεσοβδόμαδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έδωσαν στους αντίστοιχους του Άρη μια φανέλα με το όνομα του Άλκη, με το νούμερο 19.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο και καλό ρυθμό στα πρώτα αγωνιστικά του λεπτά. Στα πρώτα δέκα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τρία σουτ, ένα του Ιτούρμπε στο πρώτο λεπτό, ένα του Σάσα στο αμέσως επόμενο λεπτό και ένα του Εντιαγέ στο 9′. Ο Άντριαν Ριέρα στο 13′ ήταν αυτός που απείλησε πρώτη φορά για τους Αρκάδες από πλεονεκτική θέση, ωστόσο βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41ο λεπτό. Ο Σονί έχασε στη μεσαία γραμμή, ο Ιτούρμπε τροφοδότησε τον Καμαρά που προχώρησε και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Πίτσου Ατιένζα και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι απείλησαν περισσότερες φορές την εστία του Κουέστα, ωστόσο χωρίς να βρουν δίχτυα. Ο Κρεσπί στο 64′ αστόχησε από αρκετά καλή θέση, ενώ ο Μπαράλες δεν μπόρσε με προβολή, να εκμεταλλευτεί την παράλληλη πάσα του Σίτο στο 76.

Οι Θεσσαλονικείς αφού «άντεξαν» στην άμυνα, στις καθηστερήσεις του παιχνιδιού, ο Σάσα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, πέρασε και τον Παπαδόπουλο και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαϊας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
VAR: Αντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Κίτρινες: Μουνάφο, Σίτο, Μπαράλες, Ατιένζα, Κρεσπί – Κουέστα, Σούντγκρεν, Μαντσίνι, Ματέο.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Ατιένζα (90’+1’ Μπενίτο), Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε (76’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (76’ Τιλίκα), Ριέρα (59’ Κρεσπί), Σονί (59’ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγέ (59’ Μπερτόγλιο / 67’ Ματέο), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (59’ Γκάμα), Ματίγια (68’ Ντουκουρέ), Καμαρά (82’ Μπεναλουάν).

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος