Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα αποτελέσματα Κοκκαλάνη, Δίβαρη και Καραχάλιου στις πρώτες ιστιοδρομίες

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τρεις Έλληνες ιστιοπλόοι που ξεκίνησαν σήμερα τις προσπάθειες τους στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα:

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται η Καραχάλιου στα Laser Radial μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά την 2η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, κατετάγη 19η στη δεύτερη αλλά διατηρείται ψηλά στην κατάταξη με 21 βαθμούς ποινής, αφού όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους.

Προηγείται η Γερμανίδα Σβένια Βέγκερ με 6 β/π η οποία ήταν πρώτη στη δεύτερη ιστιοδρομία.

23η η Δίβαρη

Η Κατερίνα Δίβαρη βρίσκεται στην 23η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία σκαφών RS:X.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατετάγη στην 19η θέση και στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες κι έτσι με 38 βαθμούς ποινής έχει περιοριστεί στην 23η θέση της γενικής. Συνολικά μετέχουν 27 αθλήτριες. Η Κύπρια Νατάσα Λάππα, βρίσκεται στην 26η θέση με 49 βαθμούς ποινής, αφού τερμάτισε 24η, 25η και 26 (πέταξε την τελευταία κούρσα της, όπως άλλωστε αυτό το δικαίωμα έχουν όλες οι συμμετέχουσες).

Προηγείται η Ισραηλινή Κάτι Σπιτσάκοφ με 8 β/π, αφού τερμάτισε κατά σειρά στις ιστιοδρομίες 3η, 5η και 9η.

Ενδέκατος ο Κοκκαλάνης στο φινάλε της πρώτης ημέρας

Τη δέκατη θέση κατέλαβε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, στην 3η ιστιοδρομία των RS:X. Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής (όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους).

Νικητής της 3ης ιστιοδρομίας αναδείχθηκε ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε, ενώ στη γενική κατάταξη προηγείται ο νικητής των δύο πρώτων ιστιοδρομιών, ο Ελβετός Ματέο Σανζ Λανζ, ακολουθούμενος από τον Ισπανό Ανχελ Γκράντα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος