ertnews.gr

Ο Σολτάνι… χάλασε το «πράσινο» πάρτι των μεταγραφών

06/02 22:13
Ο Σολτάνι… χάλασε το «πράσινο» πάρτι των μεταγραφών

Η αποβολή του Ζέκα στο 51’ με απευθείας κόκκινη και το γκολ του Σολτάνι στο 67’ με το οποίο η Ξάνθη νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, χάλασαν το «πάρτι» που είχαν στήσει οι φίλοι του «τριφυλλιού» για να υποδεχθούν τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ακίνδυνος ήταν ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο με τους Βιγιαφάνιες και Μολέδο να ντεμπουτάρουν με τα «πράσινα». Αντίθετα η Ξάνθη ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και έχασε ευκαιρία με τον Νιέτο στο 29’ (νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Στιλ), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ένα δυνατό σουτ στο 44’ που κόντραρε στον Ταυλαρίδη κι ενώ είχε κατεύθυνση προς την εστία.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 51’ έμεινε με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Ζέκα για εκτός φάσης χτύπημα στον Σολτάνι. Η αποβολή αποσυντόνισε τους παίχτες του Στραματσόνι, αντίθετα η Ξάνθη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 63’ απείλησε με σουτ του Ορφανίδη που έδιωξε ο Στιλ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (67’) από σέντρα του Νιέτο, ο Σολτάνι πρόλαβε τον Νάνο και πλάσαρε για το 0-1. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 70’ το σουτ του Πέτριτς έφυγε έξω, ενώ στο 72’ ο Ζαρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Κλωναρίδη. Στο 82’ ο κίπερ της Ξάνθης έκανε την απόκρουση του αγώνα στερώντας το γκολ από τον Λουντ. Στο 85’ ο Σκουρτάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Στιλ.

Κίτρινες: Λαγός, Μαρινάκης, Καλτσάς, Μολέδο – Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Μπέρτος, Λουσέρο

Κόκκινη: Ζέκα (51’)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κλωναρίδης, Λαγός (76΄ Λουντ), Ζέκα, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (64΄ Πράνιτς), Ταυλαρίδης, Νάνο, Καλτσάς (54΄ Εσιέν), Μολέδο, Πέτριτς

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Φλίσκας (70΄ Παπαστεριανός), Νιέτο (80΄ Βασιλακάκης), Ορφανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (59΄ Σκουρτάι)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version