Ο Παναιτωλικός πέρασε και από το «Γεντί Κουλέ» με 4-2 (Highlights)

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε σήμερα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 4-2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά τον αγώνα και κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Μόρσεϊ στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεντόσα, ωστόσο ο Μπόι Βάτερμαν απέκρουσε αρχικά, για να έρθει στη συνέχεια ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός να ανοίξει το σκορ από κοντά.

Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή του Μαρινάκη στο 14′. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 43΄ όταν μετά από κάθετη πάσα του Βούρου ο Νέιρα εκμεταλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας του Αγρινίου και έγραψε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα (45΄) και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Κορνέλιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να περνούν στα αποδυτήρια για το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι όπως το πρώτο, με τον Παναιτωλικό δηλαδή να υπερισχύει στο γήπεδο. Μετά το πέρας οκτώ λεπτών (53΄) οι φιλοξενούνενοι σημείωσαν και πάλι τέρμα αυτή τη φορά με τον Καρέλη που εκμεταλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Μεντόσα και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια στη συνέχεια μείωσε σε 3-2 με τον Νέιρα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 66ο λεπτό του ματς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση αλλά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναιτωλικού όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βέργος βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες : Νέιρα – Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (83΄ Στάικος), Βούρος, Διαμάντης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (60΄ Φαν Ντάινεν), Τοράλ (83΄ Ναμπί), Τσιλιανίδης (46΄ Ντουρμισάι), Νέιρα, Λάμπρου.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μάλης, Λούι, Μάρτενσον, Φλόρες, Μόρσεϊ (82΄ Αποστολάκης), Μεντόσα (67΄ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (71΄ Τσιγγαρας), Καρέλης (82΄ Βέργος).

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος