Ο Γκρίνγουντ της Γιουνάιτεντ θα παντρευτεί την έγκυο γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, εθεάθη έξω και τριγύρω στο κέντρο του Λονδίνου σήμερα, μαζί με την έγκυο κοπέλα του, αφού πρόσφατα αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Ο επιθετικός, ο οποίος εθεάθη έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Langham, περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του αυτό το καλοκαίρι.

Η 21χρονη φωτογραφήθηκε έξω από το ξενοδοχείο σήμερα το πρωί, όπου τα δωμάτια κοστίζουν περίπου 600 λίρες ανά διανυκτέρευση. Και οι δύο ήταν ντυμένοι με αθλητικές φόρμες και εθεάθησαν να κουβαλούν αποσκευές Louis Vuitton. Πιστεύεται ότι ο Γκρίνγουντ έχει ήδη συζητήσει σχέδια γάμου με τα μέλη της οικογένειάς του, αναφέρει η εφημερίδα The Sun.

Η είδηση έρχεται μετά την αθώωση του ποδοσφαιριστή που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του, η οποία σταμάτησε την καριέρα του.

Μετά την αναφορά μιας γυναίκας, ο αστέρας του ποδοσφαίρου κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, σεξουαλική επίθεση και έλεγχο ή καταναγκαστική συμπεριφορά από την αστυνομία, αλλά και οι τρεις κατηγορίες αποσύρθηκαν τον περασμένο μήνα.

Το CPS έλαβε απόφαση να σταματήσει τη δίωξη σύμφωνα με τον Κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος μετά την «απόσυρση βασικών μαρτύρων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαγάγει εσωτερική έρευνα για τις συνθήκες της σύλληψής του.

Ο σύλλογος εξέδωσε επίσης μια δήλωση λέγοντας ότι «σημειώνει την απόφαση της Εισαγγελικής Υπηρεσίας του Στέμματος ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Mason Greenwood έχουν αποσυρθεί».

Πρόσθεσε: «Ο σύλλογος θα διεξάγει τώρα τη δική του διαδικασία πριν καθορίσει τα επόμενα βήματα».

Λέγεται ότι ο σταρ μίλησε με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ Έρικ τεν Χαγκ για το μέλλον του, αλλά η παρουσία του σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο παραμένει αβέβαιη, με ένα ρεπορτάζ της The Sun να υποστηρίζει ότι ο Γκρίνγουντ δεν θα επιλεγεί ποτέ ξανά για την Αγγλία από τον Σάουθγκεϊτ.

Ο Γκρίνγουντ εξέδωσε μια δήλωση μετά την απόσυρση των κατηγοριών, λέγοντας ότι «είναι ανακουφισμένος που αυτό το θέμα έχει πλέον τελειώσει».

Ο φόργουορντ εξακολουθεί να φέρεται να ελπίζει ότι μπορεί να αναστήσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος