Ο Αστέρας πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στη Λαμία (Highlights)

Σε εξ αναβολής ματς για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που τον κρατάει σε «τροχιά» Playoffs επικρατώντας στη Λαμία με 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μπαράλες και Ριέρα.




Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Τρίπολης ανέβηκε στους 35 βαθμούς και στην 6η θέση αντίστοιχα έστω και προσωρινά. Από την άλλη μεριά, η Λαμία παραμένει στους 18 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην «επικίνδυνη ζώνη», αυτή του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπαράλες με άπιαστη κεφαλιά μετά από σέντρα που πραγματοποίησε ο Άλβαρες στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της Λαμίας και στην αντεπίθεση, ο Ριέρα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, στο 77ο λεπτό του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Μπανγκουρά, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι του Ελευθεριάδη.

Η πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Προβυδάκη, του οποίου το σουτ πέρασε άουτ. Στο 57′ ο Μανούσος με σουτ ύψος του πέναλτι, απείλησε αρκετά τους φιλοξενούμενους. Οι Αρκάδεςαπάντησαν με δικές τους χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος του αγώνα, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι Αρκάδες πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό που θα τους φανεί πολύτιμο ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: – Τασουλής, Ιγκλέσιας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Λούκας, Τζανετόπουλος, Βύντρα (46’ Προβυδακης), Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (89′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης (64’ Νούνιες), Ταϊρόν (70’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς (46’ Μπανγκουρά), Μανούσος, Τσούκαλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Γκαρθία (90+5΄ Καρμόνα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Σίτο (46’ Λέο Τιλίκα), Ριέρα (62’ λ. τρ. Τασουλής), Καπίγια (90’+2′ Κανελλόπουλος), Μπαράλες (90+5΄ Μπενίτο).

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος