Νύχτα τρόμου στο Ισραήλ: Κλείστηκε σε καταφύγιο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (video)

Επί ώρες κλεισμένοι στα καταφύγια έμειναν Έλληνες προπονητές και αθλητές που δουλεύουν στο Τελ Αβίβ βιώνοντας πρωτοφανείς καταστάσεις. Συναγερμός έχει σημάνει στον αθλητισμό της χώρας. Δραματικές στιγμές έζησε το επιτελείο της ομάδας μπάσκετ Μακάμπι Τελ Αβίβ, συγκεκριμένα ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά και οι παίκτες, οι οποίοι χθες βράδυ υποχρεώθηκαν να πάνε σε καταφύγια προκειμένου να προστατευθούν.

Η κάμερα κατέγραψε συγκλονιστικές σκηνές τρόμου που εκτυλίχτηκαν σε αγώνα μπάσκετ δεύτερης κατηγορίας του Ισραηλινού πρωταθλήματος, με τους παίκτες να πέφτουν στο παρκέ, προκειμένου να προστατευθούν, ενώ ακούγονται σειρήνες που προειδοποιούν για βομβαρδισμούς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι η ομάδα τους έχει απαγορεύσει να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα όσα συμβαίνουν εκεί. Πυραυλικές επιθέσεις έγιναν και στην πόλη Χολόν, μια πόλη όπου εδρεύει η ομάδα που προπονεί ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος συγκλόνισε με μια ανάρτησή του στο Twitter χθες βράδυ, για τα όσα έζησε:

“Σε αυτές τις στιγμές, όταν τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όσους από την Ελλάδα και το Ισραήλ επικοινώνησαν με εμένα και με την οικογένειά μου. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ.

Στην ΕΡΤ μίλησε για τις δραματικές ώρες που ζει στο Τελ Αβίβ, ο Μιχάλης Λαζαρίδης, προπονητής ομάδας πόλο στο Πανεπιστήμιο.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Αμαλία Κεχαγιόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος