ΝΒΑ: Συμφωνία-ρεκόρ των Κλίπερς για το όνομα του γηπέδου

Οι Λος Αντζελες Κλίπερς, εξασφάλισαν μία συμφωνία- ρεκόρ διάρκειας 23 ετών με την εταιρεία λογισμικού Intuit, για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου της ομάδας μπάσκετ, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για τη σεζόν 2024/25.

Το γήπεδο των 18.000 θέσεων, θα είναι επίσημα γνωστό ως Intuit Dome. Σύμφωνα με φήμες, η συμφωνία θα έχει συνολική αξία 500 εκατομμυρίων δολαρίων ή 424 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο είναι το μεγαλύτερο, που έχει εισπράξει ποτέ μία ομάδα του ΝΒΑ για δικαιώματα ονομασίας.

Οι Κλίπερς είναι επί του παρόντος «ενοικιαστές» στο Staples Center, το σπίτι των Λος Άντζελες Λέικερς στο ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Κινγκς στο NHL (η λίγκα του χόκεϊ).

Αλλά η κατασκευή της νέας έδρας αντιπροσωπεύει ένα θεμελιώδες βήμα για την εταιρεία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη μεγάλη σκιά των ίδιων των Λέικερς.

«Όταν ξεκινήσαμε να ψάχνουμε έναν συνεργάτη για τους ΛΑ Κλίπερς και το νέο μας σπίτι, ψάξαμε για έναν που να μοιράζεται το πάθος μας για την τεχνολογία, την αναζήτηση της καινοτομίας και τη δέσμευσή μας στους πελάτες, τους φιλάθλους και την κοινότητα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Στιβ Μπάλμερ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι η πρώτη φορά που το όνομά μας θα εμφανιστεί σε ένα γήπεδο, σε μια ολοκαίνουργια κατασκευή εξοπλισμένη με την καλύτερη και τελευταία λέξη της τεχνολογίας», δήλωσε στο Forbes ο διευθύνων σύμβουλος της Intuit, Σασάν Γκουντάρτζι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος