Νίκη – πλέι οφ για τον Άρη, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» σε ματς για την 12η αγωνιστική της Super League και βρίσκεται πλέον σε θέση πλέι οφ.

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και πάθος ο Άρης πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Άλβαρες στο 41′.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκα το γκολ έπειτα από μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια με τον Μπερτόγλιο να στρώνει στον Μαντσίνι και τον Ισπανό να στρώνει με τακουνάκι την μπάλα στον Γκάμα, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα χτύπησε στον Άλβαρες και γι’ αυτό μέτρησε ως αυτογκόλ.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης έφτασε στους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 13 βαθμούς και στην 9η θέση.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε με διάθεση να πιέσει και στο 7’ θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο ο Αντώνης Τσιφτσής σταμάτησε σε τετ α τετ τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Λίγο μετά το ημίωρο, ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες, με την προβολή του Ρίτζις Κρέσπι να… γλύφει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντένις. Εν τέλει οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41’, όταν έπειτα από προσπάθεια των Ντάνιελ Μαντσίνι και Φακούντο Μπερτόγλιο, η μπάλα έφτασε στον Γκάμα που την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Φεντερίκο Άλβαρες.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες σκόραραν με τον Άντριαν Ριέρα, ωστόσο έπειτα από τη χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κλασικές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες δεν υπήρχαν και είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 87’ το δοκάρι στο φάουλ του Χουάν Ιτούρμπε που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να φτάνει στη νίκη και να κάνει… τριάδα επιτυχιών μετά από αυτές επί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ. Από την άλλη, οι Αρκάδες επέστρεψαν στα ανεπιτυχή αποτελέσματα έπειτα από το θρίαμβο επί του Ατρόμητου.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26’ Σάκιτς), Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι (70’ Ιτούρμπε), Γκάμα (69’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Καμαρά (86’ Μάνος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Πίτσου, Καρμόνα (78’ Ρουμπέν Γκαρσία), Μουνάφο (67’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα, Κρέσπι (86’ Κανελλόπουλος), Σονί (86’ Μπενίτο), Μπαράλες (67’ Αλί Μπαμπά).

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος