ertnews.gr

Μοιρασιά στο Καυτανζόγλειο

22/07 20:31
Μοιρασιά στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο όπου Ηρακλής και Ξάνθη έμειναν στο 1-1. για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Λουσέρο στο 62’ και ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Βέλλιο στο 71’. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σολτάνι στο 83’.

Η Ξάνθη δημιούργησε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο ματς με τον Καπετάνο στο 29’ και τον Λουσέρο στο επόμενο λεπτό (30’), αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 41’ ο «γηραιός» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Τσενάμο κατάφερε να αποκρούσει το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 62’ με σουτ του Λου΄σερο έξω από τη περιοχή. Ο Βέλλιος μπήκε αλλαγή για τον Ηρακλή στο 67’ και τέσσερα λεπτά αργότερα (71’) έφερε το ματς στα ίσια 1-1. Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι άναψε με την Ξάνθη να χάνει μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα με τον Ντιμιτρόφ (έδιωξε στη γραμμή ο Σαραμαντάς), ενώ στο 80’ ο Βέκος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 83’ ο Σολτάνι δέχτηκε φάουλ, βγήκε εκτός εαυτού και έβρισε τον διαιτητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιόλογο και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής: Τριτσώνης

Κίτρινες: Ρομάνο, Πασάς, Λάζαρ – Φλίσκας, Ερέα

Κόκκινη: 83′ Σολτάντι (2η κίτρινη)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ρομάνο (67′ Κυριακίδης), Μακρής, Τσιλιανίδης (67′ Βέλλιος), Λάζαρ, Πασάς (89′ Χαντί), Λουκίνας.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα (86′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (58′ Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (90′ Λισγάρας).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version