ertnews.gr

Λευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΚ από την Ίντερ (0-0)

22/07 20:31
Λευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΚ από την Ίντερ (0-0)

Στο τελευταίο φιλικό της στην Ανκόνα, η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Ίντερ.

Η «Ένωση» έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αν είχε λίγο τύχη περισσότερη, θα μπορούσε να φύγει από την Ιταλία και με τη νίκη. Η Ίντερ δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία της ΑΕΚ και κατέγραψε στο ενεργητικό της δύο μακρινά σουτ του Ικάρντι στο 33’ και του Γιόβετιτς στο 73)’. Στο τελευταίο τέταρτο ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή, αλλά παρόλα αυτά ο Ανέστης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε διαδοχικές ευκαιρίες της Ίντερ με κορυφαία στιγμή το τετ-α-τετ με τον Μανάι στο 89’. Παράλληλα, η ΑΕΚ βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στη νίκη, με το σουτ του Γροντή στις καθυστερήσεις που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ίντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο (76΄ Ναγκατόμο), Μιράντα, Ζουάν Ζεσούς, Μουρίγιο, Μεδέλ (76΄ Μανάι), Μπρόζοβιτς, Γκνουκουρί, Γιόβετιτς, Κοντογκμπιά, Ικάρντι (54΄ Παλάσιο).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα (64΄ Ανέστης), Γκάλο (76΄ Ζόριτς), Λαμπρόπουλος (83΄ Σβάρνας), Τζανετόπουλος (56΄ Αρθο), Ντίντακ (46΄ Σοϊλέδης), Γιόχανσον (76΄ Φαγέ), Σιμόες (76΄ Γροντής), Ανάκογλου (56΄ Κρισάντους), Βάργκας (46΄ Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (69΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αραβίδης (56΄ Τζεμπούρ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version