Η Τσέλσι θα ξεφορτωθεί μέχρι και 11 ποδοσφαιριστές της το ερχόμενο καλοκαίρι

Η αγγλική ομάδα της Τσέλσι έχει ξοδέψει πάνω από 650 εκατομμύρια ευρώ στα τελευταία δύο μεταγραφικά «παζάρια», για να φέρει ποδοσφαιριστές όπως ο Έντσο Φερνάντες, ο Ζοάο Φέλιξ (ως δανεικός), ο Καλιντού Κουλιμπαλί και ο Μιχαΐλο Μούντρικ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γκράχαμ Πότερ, πλέον έχει να δουλέψει με πάρα πολλούς παίκτες. Σύμφωνα με την The Athletic όμως, αυτό επρόκειτο να αλλάξει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση της Τσέλσι σκοπεύει να «ξεφορτωθεί» μέχρι και 11 τωρινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι πρώτοι που θα δουν την «πόρτα της εξόδου» εικάζεται πως θα είναι οι παίκτες της ομάδας που δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους το επόμενο καλοκαίρι. Παίκτες όπως ο Τιμουέ Μπακαγιόκο, ο Νέιθαν Μπάξτερ, ο Μάρκους Μπετινέλι και ο Ουαλός Ίθαν Άμπαντου, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η Τσέλσι όμως μπορεί να χάσει και τον αμυντικό μέσο Ενγκολό Καντέ, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερούς της παίκτες. Η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μαζί με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, για να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Εκτός από αυτούς που λήγει το συμβόλαιό τους, η Τσέλσι θα ακούσει προτάσεις και για παίκτες των οποίων τα συμβόλαια θα λήξουν τον επόμενο χρόνο. Αν η ομάδα εξετάζει την περίπτωση να μην ανανεώσει τα τρέχον συμβόλαια, ίσως κοιτάξει την παραχώρηση των συγκεκριμένων παικτών σε άλλες ομάδες.

Οι παίκτες που κινδυνεύουν προς πώληση είναι οι: Ματέο Κόβασιτς, Σεζάρ Αθπιλικουέτα, Κρίστιαν Πούλισικ, Πιερ-Έρικ Αουμπαμεγιάνγκ, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και Μέισον Μάουντ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος