Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, επέστρεψε στις νίκες, αλλά όχι και στις καλές εμφανίσεις.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκό, αλλά και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τις νίκες, επικρατώντας εύκολα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς:

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό o Μασούρας βρήκε δίχτυα, σε φάση που ξεκίνησε από τη σέντρα του Αβραάμ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν πλήρως την κατοχή της μπάλας και τον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά να βγει με αξιώσεις στην επίθεση. Μάλιστα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρατάχθηκε με σέντερ φορ τον κεντρικό αμυντικό, Νώντα Παντελάκη, λόγω των πολλών απουσιών. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, δίχως κάποια αντίστοιχη μεγάλη ευκαιρία για γκολ, παρά την υπεροχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα προέβη σε τέσσερις αλλαγές, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, απειλώντας δις στο 57′ για ένα δεύτερο γκολ. Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική ευκαιρία, ωστόσο στο 88′, ο Τικίνιο έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του με 2-0.

Παρά τις βαθμολογικές απώλειες στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι άνετος στην 1η θέση, απέχοντας 9 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 10 από την τρίτη ΑΕΚ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος