ertnews.gr

Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός 1-0 την Ξάνθη

22/07 20:31
Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός 1-0 την Ξάνθη

Μετά από έξι αγωνιστικές ο Λεβαδειακός πανηγύρισε και πάλι τη νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ντομοβίτσκι στο 33’.

Δραστήριος ήταν ο Λεβαδειακός που ξεκίνησε επιθετικά στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ στο 25’. Ο Μάντζιος με σουτ από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο οχτώ λεπτά αργότερα (33’) οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με το πανέμορφο γκολ του Ντομοβίτσκι.  Ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ ο Μανωλάς με το κεφάλι βρήκε τον Ντομοβίτσκι κι αυτός με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να απειλεί και στο δεύτερο μέρος και στο 65’ φλέρταρε με το δεύτερο γκολ. Ο Μανωλάς με ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ξάνθη έκανε τη πρώτη ευκαιρία της στο 78’ με τον Λισγάρα που σούταρε άστοχα. Στο 85’ ο Έλτον εκτέλεσε το φάουλ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω στη τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Μαχαίρας, Τσιντώνας-Μπαξεβανίδης, Παπαστεριανός

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο (33’ λ.τρ. Τσιντώνας), Στάθης, Νικολάου, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Εντουίν, Γιακουμάκης, Φαβάλι (49’ λ.τρ. Μίνγκας), Ντομοβίτσκι (77’ Ναβάρο), Μάντζιος.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Χερέα, Φάρκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (46’ Παπαστεριανός), Ντιμιτροφ (68’ Τριάδης), Ράνος (46’ Καπετάνος).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version