ertnews.gr

Ο Μάκης Γιατράς στην ΕΡΤ Πάτρας

«…Να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα, να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά…»
30/09 14:50
Ο Μάκης Γιατράς στην ΕΡΤ Πάτρας

Ο Προμηθέας πέρασε νικηφόρα  από το «κλειστό» της Νεάπολης, καθώς νίκησε με 96-69 την Λάρισα και ξεκίνησε ιδανικά  στην Basket League.

Η ομάδα της Πάτρας κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο, με το επίτευγμα των 35 ασίστ να ξεχωρίζει. Σούταρε πολύ καλά από μακριά (50% με 15/30 τρίποντα), ενώ  υπερίσχυσε και σε κλεψίματα (12-7) και λάθη (9-17) και μοίρασε το σκοράρισμα έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά επιβεβαίωσε την θετική εικόνα των φιλικών της προετοιμασίας και ετοιμάζεται πλέον για την πολύ δύσκολη και σημαντική πρεμιέρα του 7DAYS EuroCup στο Ισραήλ κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν  (Τετάρτη 2/10, 19:30).

Ο Μάκης  Γιατράς  μίλησε στην ΕΡΤ Πάτρας και στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο» για τον αγώνα με την Λάρισα , την πρεμιέρα  στο Eurocup και  για την βράβευση του ως ο κορυφαίος προπονητής της περασμένης σεζόν.

Ο Πατρινός προπονητής τόνισε επίσης ότι οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα και να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο και στις υποδομές του Προμηθέα.

https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2019/09/ΓΙΑΤΡΑΣ.-Ε.-ΜΑΡΑΓΚΟΥ.-30-09-2019.mp3?_=1

Ειρήνη Μαραγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version