Ο Χεζόνια δεν έφτανε για τον Παναθηναϊκό

Στο ντεμπούτο του εξαιρετικού Μάριο Χεζόνια (21 πόντους) με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός «λύγισε», 77-85, μπροστά στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου της Euroleague, Μπαρτσελόνα, για την 27η αγωνιστική και υποχώρησε στο 9-16.

Στην επιστροφή του Νικ Καλάθη (9π.) στο ΟΑΚΑ, οι Καταλανοί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης και αύξησαν σε 19-8 το ρεκόρ τους. Πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» αναδείχτηκε ο Νίκολα Μίροτιτς με 25 πόντους.

Τα 21 λάθη του Παναθηναϊκού, με τα περισσότερα στην κρίσιμη τελευταία περίοδο, «έσβησαν» κάθε αμυντική προσπάθεια των «πράσινων», από τους οποίους έλειψε απόψε η διάρκεια στην επίθεση. Ουσιαστικά η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 6 πόντους, βλέποντας τη «γεμάτη» σε κάθε θέση Μπαρτσελόνα να έχει έτοιμη απάντηση κάθε φορά που βρισκόταν σε απειλητική θέση.

Tα δεκάλεπτα: 17-26, 39-47, 50-59, 77-85

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπολτάουζερ, Πάντερ, Μόγκουλκοτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Όντεντ Κάτας): Μακ 11 (3), Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 2, Χεζόνια 21 (2), Κασελάκης, Γουάιτ 7 (1), Μήτογλου 13 (1), Μπέντιλ 14 (2), Σαντ-Ρος 5 (1).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 8, Βέστερμαν, Χάνγκα 4, Μπολμάρο 8 (2), Σμιτς 6, Οριόλα 2, Αμπρίνες 2, Χίγκινς 16 (2), Κούριτς 3 (1), Κλαβέρ 2, Μίροτιτς 25 (5), Καλάθης 9 (1).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ