ertnews.gr

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Ναβάρο

29/06 22:23
Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Ναβάρο

epa02310047 Spain's Juan-Carlos Navaro (L) challenges Lithuania's Martynas Gecevicius (R) during their FIBA World Basketball championship preliminary round match at Halkapinar arena in Izmir, Turkey, 31 August 2010. EPA/ROBERT GHEMENT

Μία από τις μεγάλες και τρανταχτές απουσίες στο Ευρωμπάσκετ που θα γίνει τον Σεπτέμβριο θα είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο που δεν θα δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της Ισπανίας.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα που ολοκλήρωσε την σεζόν με τραυματισμούς και δεν έπαιξε στους τελευταίους τελικούς απέναντι στην Ρεάλ, δεν θα αγωνιστεί με τους «φούριας ρόχας». Η Μπαρτσελόνα πάντως διέψευσε την φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι ο Ναβάρο υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Βιτόρια για την αποκατάσταση του προβλήματος στο πέλμα του δεξιού του ποδιού, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν χρειάζεται επέμβαση αλλά μεγάλο χρονικό διάστημα ξεκούρασης και αποχής από τη δράση.

Εκτός του Ναβάρο, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στους επίσης τραυματίες Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν.

Η Ισπανία έχει τοποθετηθεί στο Β’ όμιλο (Βερολίνο) του Ευρωμπάσκετ μαζί με τις Ιταλία, Γερμανία, Ισλανδία, Τουρκία και Σερβία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version