Αποκάλυψη: Κεραυνός είχε χτυπήσει το αεροπλάνο των Λος Άντζελες Κλίπερς

Σε μια είδηση που έγινε γνωστή σχεδόν ένα μήνα μετά το εν λόγω συμβάν, ο σούτινγκ γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Έρικ Γκόρντον, επιβεβαίωσε πως το αεροπλάνο της ομάδας είχε χτυπηθεί από κεραυνό όταν πετούσε για το Ντένβερ, ευτυχώς ωστόσο χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Στις 25 Φεβρουαρίου το ιδιωτικό αεροπλάνο της ομάδας από το Λος Άντζελες ταξίδευε προς το Ντένβερ, για ένα παιχνίδι της κανονικής σεζόν του ΝΒΑ ενάντια στους Νάγκετς.

Ο καιρός την ώρα της πτήσης ήταν βροχερός, με ισχυρούς κεραυνούς. Ένας από τους κεραυνούς είχε χτυπήσει εν ώρα πτήσης το αεροπλάνο, αναγκάζοντάς το να χάνει ύψος συνεχώς και φυσικά στους επιβάτες επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη της ομάδας, ο μόνος λόγος που δεν υπήρξε τραγωδία το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου ήταν επειδή ο πιλότος ήταν εξαιρετικά ήρεμος και έμπειρος, διατηρώντας την ψυχραιμία του και προσγειώνοντας άρον άρον το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Κολοράντο.

Οι δηλώσεις του Έρικ Γκόρντον: «Παντού ουρλιαχτά, το αεροπλάνο έπεφτε συνεχώς πιο χαμηλά. Μερικοί από τους συνεπιβάτες μου την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη πτήση. Λίγο μετά την προσγείωσή μας στο Κολοράντο, εγώ και οι συμπαίκτες μου είδαμε ένα ξεβαμμένο σημείο πάνω στο αεροπλάνο. Τελικά εκεί ήταν που το είχε χτυπήσει κεραυνός».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος