Αντί για μπάλα κλώτσησε το πόδι του διαιτητή και σωριάστηκε στο έδαφος! – Είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (video)

Ο αστέρας της Παλμέιρας και στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Σκάρπα, έκλεψε την παράσταση στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων στη νίκη 3-0 της ομάδας του επί της Σέρο Πορτένο στο Copa Libertadores, καθώς σκόνταψε ενώ εκτέλεσε κόρνερ.

Η ξεκαρδιστική στιγμή συνέβη στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 στην Παραγουάη την Τετάρτη.

Μόλις στο όγδοο λεπτό, ο αστέρας της Παλμέιρας, Σκάρπα, πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ από την αριστερή πλευρά, όταν ήταν ακόμα 0-0 το σκορ στο στάδιο General Pablo Rojas.

Ο διαιτητής παραμέρισε για να δώσει στον Βραζιλιάνο μέσο αρκετό χώρο για να εκτελέσει το κόρνερ, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει ένα βήμα προς τα δεξιά του με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο παίκτης Παλμέιρας που κλώτσησε το πόδι του και έπεσε στο έδαφος με δραματικό τρόπο.

Το χτύπημα δεν φάνηκε να αποσυντονίζει την Παλμέιρας που σφράγισε μια εμφατική νίκη με 3-0 για να επιστρέψουν στον δεύτερο αγώνα στη Βραζιλία.

Ο επιθετικός Ρόνι άνοιξε το σκορ ενώ είχε και δοκάρι μόλις εννέα λεπτά αργότερα.
Ο Murilo Cerqueira σφράγισε τη νίκη για τους κατόχους του Copa Libertadores μόλις τρία λεπτά πριν από την λήξη.

Λίγοι οπαδοί αντέδρασαν στην ξεκαρδιστική γωνία του Σκάρπα στα social media μετά το τέλος του αγώνα.
Ένας φίλαθλος έγραψε στο Twitter: «Ένα πραγματικό πρόβλημα στη ζωή. Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο είδος φάουλ”.

Ο Σκάρπα φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι.

Το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης UOL Esporte αναφέρει ότι οι Reds και ο Ολυμπιακός, αμφότεροι ιδιοκτησίας του Ευάγγελου Μαρινάκη, θέλουν τον μέσο.

Βρίσκεται, ωστόσο, ακόμα στη μέση της σεζόν του, με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας να διαρκεί από τον Απρίλιο έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Το συμβόλαιο του Σκάρπα πρόκειται να λήξει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πράγμα που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής με μία ομάδα θα μπορεί να υπογράψει προσύμβαση με συλλόγους από τον επόμενο μήνα για δωρεάν μεταγραφή, με τον παίκτη προφανώς να επιθυμεί μια μετακόμιση στην Ευρώπη.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος