“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ Πλατανιά και Ατρόμητου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς με την οποία καταγγέλλει την συμπεριφορά της ΠΑΕ Ατρόμητος και του προέδρου της εναντίον της ομάδας τους μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Περιστέρι. Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος που εξέδωσε ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος της, την φιλοξενία της και την ανεκτικότητα της σε όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία ομάδα δεν έχει έρθει στα Περιβόλια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου αγωνιζόμαστε στην SUPER LEAGUE, και να παραπονεθεί για το παραμικρό. Την ίδια φιλοξενία, είναι λογικό να επιζητάμε και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια μας.
Δυστυχώς στο προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στο Περιστέρι όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά βρίστηκαν χυδαία παίκτες, προπονητές και μέλη της αποστολής μας, όχι μόνο από «φιλάθλους», αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κ. Σπανό, ο οποίος μάλλον ήθελε να δώσει το παράδειγμα για την καταπολέμηση της βίας στα ελληνικά γήπεδα. Στον συγκεκριμένο πρόεδρο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε:

Είμαστε υπερήφανοι που η ομάδα μας από το «κωλοχώρι» είναι τέσσερα χρόνια στην SUPER LEAGUE. Δεν έχουμε βοηθηθεί ποτέ από κανέναν. Τα όσα ανέφερε τα αναμασάει τέσσερα χρόνια τώρα μόνο κάποιος άλλος.
Μήπως θυμάστε κ. πρόεδρε, κάποιον διαιτητή Θάνο, ο οποίος σφύριξε στο μεταξύ μας παιχνίδι την 2η αγωνιστική του Α’ γύρου και από τότε δεν έχει διαιτητεύσει ξανά; Θυμάστε την φιλοξενία μας πριν και μετά το παιχνίδι; Μήπως θυμάστε ότι ο Πλατανιάς ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε, αν και στον συγκεκριμένο αγώνα αδικήθηκε κατάφωρα;
Μήπως και τώρα επιθυμούσατε να συμβεί το ίδιο για να μην βρεθείτε σε κατάσταση… έντασης, ή μήπως περιμένατε ο Πλατανιάς να κατέβαινε στο γήπεδο για να χάσει;

Τέλος, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κάνει δεκτή την ετεροχρονισμένη συγγνώμη του κ. Σπανού, αλλά του θυμίζει την λαϊκή ρήση πως “όταν ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”.»

Ατρόμητος: “Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας όρμηξε στους διαιτητές στον πρώτο αγώνα”

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ατρόμητος προς την ΠΑΕ Πλατανιάς με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η κρητική ομάδα για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» με το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα τονίζουν ότι στο πρώτο ματς των Χανίων ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ ήταν εκείνος που όρμησε προς τους διαιτητές, ενώ επισημαίνουν ότι «… η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της επί σειρά ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται κανέναν για να της παραδώσει μαθήματα ήθους, φιλοξενίας και συμπεριφοράς!».
Η ανακοίνωση-απάντηση της ομάδας του Περιστερίου συνεχίζει: «Στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πλατανιάς έπρεπε να παίξει από το 30’ με δέκα παίκτες σε καθαρό τράβηγμα φανέλας από πίσω του Στανισάβλεβιτς που θα επέσυρε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή, ενώ κόπηκε σε φάση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ανύπαρκτο οφ σάιντ ο Γκαρσία. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός.
Σαν να μην έφθανε αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιά κ.Μαθιουλάκης, άγνωστο γιατί, όρμησε στο διαιτητικό τρίο στο τέλος του αγώνα και συγκρατήθηκε την τελευταία στιγμή από ανθρώπους της ομάδας του.
Στο δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι, ο διαιτητής Αρετόπουλος στο ένα και μοναδικό του λάθος, μας αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Μπανανά όταν το σκορ ήταν 1-1. Και πάλι εδώ αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός και τα αναγραφόμενα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Αν και στα δύο παιχνίδια τα διαιτητικά λάθη ήταν λοιπόν εις βάρος μας εμείς δεν είπαμε τίποτα και δεν διαμαρτυρηθήκαμε!
Παρ’ όλα αυτά η συμπεριφορά κάποιων μελών και ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Πλατανιάς ήταν προκλητική μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και πράγματι προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού, ο οποίος λόγω της θεσμικής του ιδιότητας ζήτησε δημόσια συγνώμη!
Αφήστε λοιπόν, κύριοι του Πλατανιά, στην άκρη τα μαθήματα συμπεριφοράς γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα έντασης και μπορείς να ξεφύγεις κάποια στιγμή λόγω συναισθηματικής φόρτισης όπως ο πρόεδρος σας στο πρώτο παιχνίδι.
Τελειώνοντας, είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός με τα Χανιά, ακόμη και συγγενικοί, κι έχει αποδείξει ότι τιμά και σέβεται τον κόσμο των Χανίων».

ΠΗΓΗ: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος