Στον τελικό για την ολυμπιακή πρόκριση ο Γκιώνης

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί, η καλή του μοίρα, που ο ίδιος έχει «χτίσει» με την αξιοζήλευτη πορεία του εδώ και δεκαετίες και ο Παναγιώτης Γκιώνης βρίσκεται μία νίκη πλέον μακριά από το Τόκιο! Για τον ημιτελικό γύρο στο ταμπλό 3 του σταδίου 1 στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά της Ντόχα ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης βγήκε νικητής με 4-3 σετ σε συγκλονιστική αναμέτρηση με τον Ρώσο Κιρίλ Σκάτσκοφ, που κράτησε 65 λεπτά!

Πέρασε στον τελικό του ταμπλό κι αν αύριο αναδειχτεί νικητής απέναντι στον πολιτογραφημένο Σλοβάκο Βανγγκ Γιανγκ εξασφαλίζει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η συνεχόμενη φορά!

Έχει και το περιθώριο της ήττας, καθώς τότε θα πάει να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο από το στάδιο 2 της διοργάνωσης, ωστόσο με όπλα την ετοιμότητά του σε όλους τους τομείς και την εμπειρία στο χέρι του είναι να τελειώσει τη δουλειά μία ώρα αρχύτερα!

Στο μεγάλο ματς με τον Σκάτσκοφ (νούμερο 13 των αγώνων) τα σετ ήταν 5-11, 11-6, 11-9,

18-20, 11-7, 5-11 και 11-8. Ο τελικός με τον Βανγκ Γιανγκ αρχίζει στις 10:40 ώρα Ελλάδας και γίνεται στο τραπέζι 1 με ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας (ITTF) στο  facebook (https://www.facebook.com/ITTFWorld/).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ