Ραντουκάνου: «Είχα κλείσει εισιτήρια μέχρι το τέλος των προημιτελικών»

Η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου, είναι το πρόσωπο του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, αφού έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του US Open, όντας στο Νο. 150 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, επικράτησε με 2-0 σετ της χρυσoύ Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ στους «4», θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, που κέρδισε επίσης με 2-0 σετ σήμερα τα ξημερώματα (9/9), την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Φυσικά, ούτε η ίδια μπορεί να πιστέψει αυτά που έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: «Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα έφτανα ως εδώ. Νομίζω ότι είχα κλείσει τις πτήσεις μου μέχρι το τέλος των προκριματικών, οπότε έχω ένα πολύ ωραίο… πρόβλημα για να λύσω κάθε φορά» τόνισε η Βρετανίδα τενίστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς της που βρίσκονται μακριά από αυτήν.

«Η ηρεμία και η ψυχική δύναμη προέρχονται σίγουρα από την ανατροφή μου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει από πολύ μικρή ηλικία για να έχω θετική στάση στο γήπεδο. Κι αυτό κάνω…», συμπλήρωσε η Ραντουκάνου, η οποία έχει κατακτήσει και τα 16 σετ, στους οκτώ αγώνες που έχει δώσει έως τώρα στη Νέα Υόρκη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ