ertnews.gr

Πάτρα: Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας για παιδιά στην πλαζ από τον «ΙΑΣΩΝ»

14/05 05:07
Πάτρα: Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας για παιδιά στην πλαζ από τον «ΙΑΣΩΝ»

Συνεχίζει και επεκτείνει το έργο του ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας “Ιάσων”, καθώς λειτουργεί ακαδημίες ιστιοπλοΐας για παιδιά στην πλαζ της Πάτρας.

Πάτρα: Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας για παιδιά στην πλαζ από τον «ΙΑΣΩΝ»Όπως αναφέρει, αυτό γίνεται: “Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και της μόνιμης προσπάθειας να είναι η ιστιοπλοΐα προσβάσιμη για όλους, με τη βοήθεια των χορηγών μας και τη συνδρομή των γονέων/εθελοντών και για φέτος το κόστος συμμετοχής στις Ακαδημίες Optimist είναι 20€ το μήνα.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:30 έως τις 13:00. Μετά τη λήξη της σχολικής περιόδου, προβλέπεται και η επέκταση των μαθημάτων και σε άλλες ημέρες της βδομάδας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέσω της ιστοσελίδας του ομίλου http://iasonsailing.eu/contact-us/ ή στα τηλέφωνα των προπονητών 6988907820 Γιάννης Πουλκουρτζής και 6976564789 Γιώργος Καρυστιναίος.
Επιπλέον απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα και απορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://iasonsailing.eu/hints-tips/“.

Σχετική είδηση: Το έργο του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας «Ιάσων» και οι παρεμβάσεις του Δήμου στην πλαζ – Το ert.gr στην Αχαΐα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version