Για την παραίτηση του μίλησε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου

«Όταν κάποια πράγματα γίνονται, πρέπει να γίνονται. Δεν πρέπει να παίζουμε με κάποιες καταστάσεις», δήλωσε σήμερα στη ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου, Γρηγόρης Ρουμάνης, σχολιάζοντας την παραίτηση που έχει υποβάλλει προς το Υπουργείο Υγείας από την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, αφορμή για την υποβολή της παραίτησης του υπήρξε μια νέα μετακίνηση γιατρού από τη Ρόδο σε άλλη δομή Υγείας, ενέργεια με την οποία φέρεται να διαφώνησε ο ίδιος, όπως και άλλοι νοσοκομειακοί παράγοντες. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του για την συγκεκριμένη απόσπαση.
Ο κ. Ρουμάνης ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με αρμόδιους ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα θα πάρει πίσω την παραίτηση του.

«Η παραίτηση μου υποβλήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, της Αναπληρώτριας Υπουργού και της 2ης ΥΠΕ. Μου τηλεφώνησαν μέσα σε πέντε λεπτά τόσο από το γραφείο του κ. Πλεύρη όσο και της κ. Γκάγκα. Είναι υπηρεσιακά θέματα, θα τα συζητήσουμε αρμοδίως, με αυτούς που πρέπει για να τα δούμε ενδεχομένως σε άλλη βάση με ένα και μοναδικό στόχο, την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου», δήλωσε.

Σε ερώτηση αν επιμένει στην παραίτηση του η απάντηση του ήταν: “Νομίζω ναι. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες”.  Ανέλαβε την ευθύνη για την έλλειψη πετρελαίου τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο Ρόδου σημειώνοντας ότι «ήταν ευθύνη του νοσοκομείου που καθυστέρησε στην προμήθεια και όχι της 2ης ΥΠΕ», αποδίδοντας την σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου ευχαρίστησε τους πολίτες που εξέφρασαν την αγάπη τους στο πρόσωπο του και διαβεβαίωσε ότι παραμένει στο γραφείο του και εργάζεται όπως την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα ου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος