“Ξανά 1999” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Η συναυλία “Ξανά 1999” διοργανώνεται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:30, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 1999 και είχαν κυκλοφορήσει κάποιοι δίσκοι από αυτούς που θα τραγουδάμε για πάντα. Και μέσα είχαν τραγούδια από αυτά που αγάπησαν τα ραδιόφωνα με τη μία, από αυτά που τα παίζουν ακόμα, από αυτά που εύκολα τα λέμε τραγούδια της ζωής μας.

Για μια βραδιά, λοιπόν, η χαρακτηριστική τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης γίνεται χρονοκάψουλα και μας μεταφέρει “back to the future”! To 2019 λοιπόν γίνεται “Ξανά 1999”!

Τραγουδάμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν και άλλους που θα τα τραγουδήσουν πρώτη φορά.

Ετοιμαστείτε για μια συναυλιακή εμπειρία έκπληξη σε κεφάτο και throwback mood, με 19  καλλιτέχνες στην σκηνή, που θα συμπράξουν, θα μοιραστούν τα τραγούδια τους με τη νεότερη γενιά, θα τραγουδήσουν ο ένας τα τραγούδια του άλλου και θα μας θυμίσουν πώς ένα αγαπημένο τραγούδι κερδίζει εύκολα το παιχνίδι με τον χρόνο.

Τραγουδούν:

Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθης Δρογώσης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Κόψης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Απόστολος Ρίζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου,  Μανώλης Φάμελλος, Katerine Duska,  Nalyssa Green και άλλοι.

Ενορχήστρωση: Μανώλης Φάμελλος, Στέφανος Δανιηλίδης

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (προπώληση), 14 ευρώ (ταμείο)

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα
213-0109300

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος