Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου!

Με αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Ντόχα, το οποίο θα απολαύσουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά από την ΕΡΤ, από την έναρξή του στις 27 Σεπτεμβρίου έως και τη λήξη του στις 6 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Τον παλμό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, καθώς και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, θα μεταφέρουν, λεπτό προς λεπτό, η ΕΡΤ Sports, η ΕΡΑσπορ και όλα τα ψηφιακά μέσα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

«ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ», για τρίτη χρονιά, στην ΕΡΤ1 η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Κώστας Λασκαράτος ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 9:50 το πρωί.

Τη μαγεία και τη φινέτσα του ιταλικού σινεμά θα έχουν, τον Οκτώβριο, τα βράδια της Τετάρτης στην ΕΡΤ2, μέσα από το αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης στον πολυβραβευμένο Ιταλό ηθοποιό Τόνι Σερβίλο.

Τον μεγάλο Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών θα παρακολουθήσουν οι λάτρεις του αθλήματος, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, από την ΕΡΤ2 και τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 86ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος