Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Μαΐου

Με κεντρικό θέμα τις εκλογές της 26ης Μαΐου (Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές), τις οποίες καλύπτει η ΕΡΤ με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον εκλογικό μαραθώνιο της ΕΡΤ1, με συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, ανταποκρίσεις απ’ όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας και καλεσμένους, μεταξύ άλλων, στο στούντιο τον εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο και τον καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης, Γεράσιμο Μοσχονά. Τον εκλογικό παλμό μεταφέρει και η ΕΡΤ3 με ενημερωτικές εκπομπές, απευθείας συνδέσεις και μετάδοση των αποτελεσμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, με το Πρώτο Πρόγραμμα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με ειδικές εκπομπές, καλεσμένους στο στούντιο, συνδέσεις, ρεπορτάζ και μετάδοση των αποτελεσμάτων. Ακόμη, οι Περιφερειακοί Σταθμοί και ο Ρ/Σ Μακεδονίας της ΕΡΤ3, 102fm, καλύπτουν με εγκυρότητα και αξιοπιστία την εκλογική διαδικασία.

Άρωμα εκλογών μιας άλλης εποχής αναδίδει το αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ, που μας «ταξιδεύει» στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές της 30ής Μαρτίου 1975 -τις πρώτες της Μεταπολίτευσης- και στις πρώτες Ευρωεκλογές που διεξήχθησαν στην Ελλάδα μαζί με τις βουλευτικές της 18ης Οκτωβρίου 1981.

Το πιο φαντασμαγορικό τουρνουά τένις, το Roland Garros, που διεξάγεται από 26 Μαΐου έως 9 Ιουνίου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές από την ΕΡΤ Sports.

Για την εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές», με καλεσμένους κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο παρουσιαστής της Ανδρέας Ροδίτης.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, με αφορμή τα 56 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, μεταδίδει η ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 19:20.

Επιπλέον, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας φιλοξενούνται στο 71ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Μαΐου

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος