Το Μουντιάλ της Ρωσίας και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ξανά στην ΕΡΤ Sports

Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του παρελθόντος έρχονται ξανά στην ΕΡΤ Sports. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές, μέσα στον Απρίλιο, από το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ και παράλληλα θα θυμηθούν και θα ανακαλύψουν τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταίας διοργάνωσης.

Το Μουντιάλ της Ρωσίας και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ξανά στην ΕΡΤ Sports

Από τη Δευτέρα 6 έως και την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, θα μεταδίδονται καθημερινά δύο αναμετρήσεις από τη φάση των ομίλων, στις 10 το βράδυ και στις 12 τα μεσάνυχτα. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα μεταδοθούν και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες έως και τον μεγάλο τελικό.

Μέσα στον Απρίλιο σειρά θα πάρουν και οι αμέσως παλαιότερες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αλλά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα από Ολυμπιακούς Aγώνες του πρόσφατου αλλά και μακρινού παρελθόντος.

Επιπλέον, η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μεταδώσει τους καλύτερους αγώνες του περσινού Ρολάν Γκαρός, με επίκεντρο τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και ειδικές αρχειακές εκπομπές που αφορούν στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ποδοσφαίρου το 2004 και της Εθνικής Μπάσκετ το 2006.

Επίσης, μέσα από την εκπομπή «Σπορ ιστορίες», με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, θα απολαύσουμε μοναδικά αφιερώματα σε ζωντανούς θρύλους του ελληνικού αθλητισμού και σπάνιες αποκλειστικές συνεντεύξεις από αθλητές όλων των σπορ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος