Το χριστουγεννιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Με εορταστικό τεύχος και με αφιέρωμα στο πλούσιο πρόγραμμα της ΕΡΤ, που μεταφέρει στους τηλεθεατές τη μαγεία και τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων,   κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση», την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Στο 49ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις εορταστικές εκπομπές, τα αφιερώματα, τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ με επίκαιρο περιεχόμενο, τις μαγικές συναυλίες, τις ξεχωριστές ταινίες για μικρούς και μεγάλους, που εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και θα χαρίσουν μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές σε όλη την οικογένεια, τις γιορτινές ημέρες.

Για την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Άλλη διάσταση», που φωτίζει τις διαφορετικές πτυχές των γεγονότων, και την οποία παρουσιάζει από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 12:50, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο Κώστας Αρβανίτης.

Επίσης, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που εκπέμπουν στο κλίμα των ημερών, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Η «Ραδιοτηλεόραση» σάς εύχεται «Χρόνια Πολλά»

Το χριστουγεννιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος