To 26o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου!

αφιέρωμα στο 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, και με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και άλλα, κυκλοφορεί τo 26o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται αναλυτικά για τις μαγικές υπαίθριες προβολές που διοργανώνει το Φεστιβάλ, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, σε ξεχωριστές γωνιές και εμβληματικά σημεία της πόλης, αλλά και στην Επίδαυρο, με ελεύθερη είσοδο.

Οι 18οι Μεσογειακοί Αγώνες διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας και η ΕΡΑσπορ θα είναι εκεί! Από 22 Ιουνίου έως και 1η Ιουλίου, θα ενημερώνει καθημερινά τους ακροατές για τις επιδόσεις και τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, καθώς και των ομάδων που συμμετέχουν.

Ακόμη, οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν για την καινοτόμα εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας ΕΡΤ VR, μέσω της οποίας μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες του Μουντιάλ σαν να βρίσκονται μέσα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Για την πολιτιστική εκπομπή της ΕΡΤ2, «ΟΜΜΑ στις Τέχνες», την οποία παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί, μιλάει ο Χρίστος Παπαγεωργίου. Επίσης, οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ, γι’ αυτή την εβδομάδα, και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

To 26o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος