To 15ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί!

To 15ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί με ειδικά εορταστικά αφιερώματα για τις ημέρες του Πάσχα, πλούσια θεματολογία και ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά κ.ά.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη διεθνή συνεργασία της ΕΡΤ με το Chamber Music Society, τον μεγαλύτερο οργανισμό μουσικής δωματίου των  ΗΠΑ,  με σκοπό την παραγωγή ταινίας με τίτλο «Οδύσσεια», που θα γυριστεί σε Μετέωρα, Πήλιο και Δελφούς και θα περιλαμβάνει το σύνολο των κονσέρτων που θα δοθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και ανεξερεύνητες περιοχές της Ελλάδας.

«Καλό Πάσχα» εύχεται η ΕΡΤ στους τηλεθεατές μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με εορταστικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ταινίες και αφιερώματα στα ήθη και στα έθιμα της χώρας μας, ενώ τα ραδιόφωνα, με συναυλίες, έργα θρησκευτικής και λατρευτικής μουσικής και σπάνιο αρχειακό υλικό, αποτυπώνουν στο πρόγραμμά τους την ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου μιλάει για την «Εποχή των εικόνων», την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Τρίτη στην ΕΡΤ2, ενώ πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

To 15ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

H «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, αυτή την εβδομάδα, εκτάκτως τη Μ. Πέμπτη, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος