Θ. Παφίλης στο Πρώτο για απόσυρση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή: Αποτελεί προεκλογική «φωτοβολίδα» και σηματοδοτεί απέραντη υποκρισία (audio)

«Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να αποσυρθεί από τη Βουλή αποτελεί προεκλογική φωτοβολίδα και σηματοδοτεί απέραντη υποκρισία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Ναι μεν Αλλά»  με την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα συνέπραττε με τη Νέα Δημοκρατία. Έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια τα οποία έφερε η Νέα Δημοκρατία. Σχεδόν σε όλες τις εκλογές έχουμε πάει με σκάνδαλα και με επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού για να κρυφτεί η συμφωνία στα μεγάλα ζητήματα και στην αντιλαϊκή πολιτική στην οποία και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή είναι η ουσία. Όλα τα υπόλοιπα περί “ανένδοτου αγώνα” είναι γελοία», ανέφερε ο κ. Παφίλης.

«Αυτά τα πράγματα έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν το κόσμο, να κρύψουν τη συμφωνία και βέβαια το παιχνίδι αυτό είναι σαν το βαλς, δηλαδή θέλει δύο για να παιχτεί. Τα ίδια και η Νέα Δημοκρατία, οπότε αντικειμενικά μοιράζονται οι ρόλοι . Ο καβγάς είναι ποιος θα χειριστεί την αντιλαϊκή πολιτική που θα είναι χειρότερη την επόμενη μέρα από ότι είναι τη σημερινή. Δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις που ο λαός πρέπει να απορρίψει. Το πρόγραμμα αυτών των κομμάτων είναι γραμμένο ήδη και είναι οι δεσμεύσεις που έχουν απέναντι στο κεφάλαιο συνολικά, που θα χειροτερέψουν την θέση των εργαζομένων. Όποιο χρώμα και αν έχει η επόμενη κυβέρνηση θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Ερωτηθείς για το κόμμα Κασιδιάρη και τη νομοθετική ρύθμιση για το μπλόκο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή, ο κ. Παφίλης είπε ότι οι τροπολογίες που φέρνει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είναι «η μία χειρότερη από την άλλη». «Θέλουμε μια καθαρή νομοθετική ρύθμιση η οποία να περιγράφει ναζιστική και φασιστική ιδεολογία. Θα καταθέσουμε τη γνώμη μας. Το βασικό όμως είναι να τους απομονώσει ο λαός», συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος