Συνεργασία ΕΟΤ και Λ. Ταμείου για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στα Χανιά

Η συνεργασία μεταξύ του ΕΟΤ και του Λιμενικού Ταμείου Χανίων με στόχο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα στα Χανιά ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Ζερβός.


Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο, κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ενημέρωσε τον κ. Φραγκάκη για τα προβλήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και συμφωνήθηκε να υπάρξει από κοινού, άμεση συνεργασία ώστε να προωθηθούν θέματα όπως:

Η ολοκλήρωση έγκρισης του οργανογράμματος του αναγκαίου προσωπικού του Λιμενικού Ταμείου, ώστε να μπορεί η Υπηρεσία στο μέλλον να προσλαμβάνει προσωπικό για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες λειτουργίες της.

H ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών με στόχο την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και η διερεύνηση υλοποίησης παρεμβάσεων των χωροθετημένων τουριστικών λιμένων της Σούδας και της Παλαιόχωρας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συζητήθηκαν θέματα υποβοήθησης της κρουαζιέρας και της σχετιζόμενης με αυτήν τουριστικής προβολής καθώς και θέματα που αφορούν τις μικρότερες λιμενικές υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος