Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη 6/6 στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει την Τρίτη 6 Ιουνίου συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Νωρίτερα, το πρωί επισκέφθηκε, τη Νέα Ιωνία, καθώς επέστρεψε από την Τρίτη στις περιοδείες, μετά το αρνητικό τεστ στον κορονοϊό στο οποίο υπεβλήθη.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και το πέσιμο της αυλαίας της προεκλογικής περιόδου, περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, ενώ το βάρος των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των στελεχών της ΝΔ, που επίσης πραγματοποιούν περιοδείες θα πέσει στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Η στρατηγική της οδού Πειραιώς, θα προτάξει το θετικό λόγο και την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος της επόμενης τετραετίας, με τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει «κόκκινη κάρτα» σε τυχόν φαινόμενα εφησυχασμού και χαλάρωσης και να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στις κάλπες και να επαναβεβαιώσουν το δρόμο που οι ίδιοι άνοιξαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Καθαρή αυτοδυναμία για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας είναι το διακύβευμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ