Στον Εισαγγελέα ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα ( video)

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δράστης της οικογενειακής τραγωδίας, χθες το βράδυ στα Μέγαρα, ο οποίος μετά από καυγά, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι του 48χρονο γιατρό, και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Παραδόθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 8 χθες το βράδυ σε μονοκατοικία στην οδό Μυκηνών στα Μέγαρα. 0 51 χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πυροβόλησε και σκότωσε με πιστόλι τον πρώην κουνιάδο του ηλικίας 48 ετών γιατρό και την 43χρονη σύζυγο του τελευταίου. Ο γιατρός δυστυχώς υπέκειψε στα τραύματά του, ενώ η σύζυγος του τελευταίου νοσηλεύεται με τραύματα στο πόδι της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Αιτία του καυγά ήταν το γεγονός ότι θεωρούσε ο 51χρονος το ζευγάρι υπεύθυνο το ζευγάρι για τον χωρισμό του από την γυναίκα του. Ο δράστης που δεν έφερε υπηρεσιακό όπλο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να έπαιρνε και κάποια αγωγή, ενώ όταν παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς οι πληροφορίες λένε ότι είπε “δεν θυμάμαι τι έκανα.”

Η δολοφονία -σύμφωνα με πληροφορίες- έγινε σε ώρα όπου στο σπίτι βρισκόταν το πιο μικρό από τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρισκόταν στο ισόγειο όπου διαμένει η γιαγιά και ο θείος του.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς έφυγε με το αυτοκίνητό του και από μαρτυρίες που συνέλεξε η Ασφάλεια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν γρήγορα την ταυτότητά του και τον αναζητούσαν, όμως λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια της Δυτικής Αττικής.  Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος