Σε προνοιακές δομές της πόλης ο Δήμαρχος Χανίων

Το Τοπικό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές, να ενημερωθεί για τη λειτουργία του Παραρτήματος αλλά και τις δράσεις του.

Τον κ. Βάμβουκα ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Χανίων, Γιάννης Σκαράκης, ξεναγώντας τον παράλληλα στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος.

Σε προνοιακές δομές της πόλης ο Δήμαρχος Χανίων

Παράλληλα, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισκέφθηκε τον Σύλλογο “Φιλόπτωχοι Αδελφοί – Φιλόπτωχο Συσσίτιο “Ο Αγ. Νικόλαος Σπλάντζιας”, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μανώλη Καλλιγέρη, για τη βοήθεια, που προσφέρεται σε συμπολίτες μας. Σημειώνεται ότι ο κ. Βάμβουκας προσέφερε προς ενίσχυση των Συσσιτίων μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, ως δωρεά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τον κ. Καλλιγέρη για τη συνεργασία του αναφορικά με την κάλυψη αναγκών άστεγων συμπολιτών μας και ο παλαίμαχος εθελοντής ανταποκρίθηκε θετικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος