Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας από την Παγκρήτια

Τις ανάγκες χρηματοδότησης τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, φιλοδοξεί να καλύψει το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας που υλοποιεί η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σήμερα στο Ηράκλειο από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, Νίκο Μυρτάκη σε 20 εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς της Κρήτης και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στοχεύει στο να επιλύσει με αξιώσεις, ανάγκες χρηματοδότησης στον αγροτικό πληθυσμό.

Το πρόγραμμα της Παγκρήτιας Τράπεζας ξεκινά άμεσα και απευθύνεται σε 4.000 αγρότες, αλλά και σε πλήθος επιχειρήσεων που συνδέονται με την αγροτική βάση του νησιού.

Όπως υποστήριξε, ο κ. Μυρτάκης, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Παγκρήτιας στηρίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης που η τράπεζα έχει διαχρονικά αναπτύξει με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης και στη σε βάθος κατανόηση των αναγκών τους, ώστε να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος των ίδιων και των συνεργατών τους.

«Σκοπός μας μέσα από αυτό το πρόγραμμα είναι να δοθεί ώθηση στη δημιουργία επώνυμων προϊόντων, να ενισχυθούν οι συνέργειες μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και να αναπτυχθούν οικονομίες κλίμακας που θα προωθήσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων του τόπου μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. – ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος