Ποτσετίνο για Μέσι: «Θα βάλει πολλά γκολ με την Παρί»

Ο Λιονέλ Μέσι διαθέτει «απίστευτο ταλέντο» και ο επτά φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» σύντομα θα «πυροβολεί κατά ριπάς», δήλωσε την Παρασκευή (03/12) ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος υπερασπίστηκε στο έπακρο τον Αργεντινό σταρ.

Ο 34χρονος άσος δεν έχει ξεκινήσει καλά με την φανέλα της Παρί, έχοντας σκοράρει 4 φορές σε 12 αγώνες που συμμετείχε σε όλες τις διοργανώσεις, ένα εξ αυτών στην Ligue 1.

«Ο Λίο έχει απίστευτο ταλέντο και πάντα σκόραρε, επομένως κι εδώ θα κάνει το ίδιο, θα βάλει περισσότερα γκολ», παραδέχθηκε το τεχνικός των «πρωτευουσιάνων» στους δημοσιογράφους πριν από το ταξίδι της Παρί στη Λανς. «Είναι θέμα χρόνου και αποτελεσματικότητας. Έχει πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Η μπάλα κάποια στιγμή θα πάει μέσα και θα μας βοηθήσει πολύ, όπως κάνει ήδη», συμπλήρωσε ο Ποτσετίνο.

Η Παρί βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς μετά από 16 αγώνες, 12 περισσότερους από την Μαρσέιγ, που έχει κι ένα ματς λιγότερο. Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή εναντίον της πέμπτης της κατάταξης, Λανς, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να είναι πιο ψύχραιμοι για να τελειώνουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται.

«Το κλειδί θα είναι να πετύχουμε γκολ βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά μας μπροστά στο τέρμα», είπε ο Ποτσετίνο και συνέχισε: «Θα παίξουμε εναντίον μιας πολύ καλοδουλεμένης ομάδας, όπως η Λανς. Κάνουν μια υπέροχη σεζόν και έχουν μια πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή (Φρανκ Χάισε).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος