ertnews.gr

Παρέμεινε στη Super League ο ΟΦΗ που νίκησε στη Λαμία 2-0

08/05 22:11
Παρέμεινε στη Super League ο ΟΦΗ που νίκησε στη Λαμία 2-0

Την παραμονή του στη Super League τη νέα περίοδο, εξασφάλισε ο ΟΦΗ που πέρασε νικηφόρα από την Λαμία κερδίζοντας με 2-0 για την 6η και προτελευταίας αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Σακόρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (0-1).

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 10’ το σουτ του Μαρτίνεθ έφυγε λίγο έξω, ενώ στο δίλεπτο 14’-15’ η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε δύο δοκάρια, το πρώτο με τον Γκαζαριάν από λάθος του Βούρου και το δεύτερο σε κεφαλιά του Τζανετόπουλου.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα στο 26’ με τον Γιάννου που νικήθηκε από τον Επασί, ενώ στο 44’ ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε τα σουτ των Ντε Γκουζμάν και Γιάννου.

Ο ΟΦΗ σφράγισε τη νίκη του στο 81’ με τον Ντε Γκουζμάν που πέτυχε το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεχαράνο – Μεγιάδο

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος (67΄ Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (79΄ Πίτι), Παλαβαντισβίλι (46΄ Μπεχαράνο), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46΄ Τιρόνε), Γκαζαριάν (46΄ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (86΄ Λυμπεράκης), Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (90΄ Ουές), Ντε Γκουζμάν (90΄ Μπαλογιάννης), Γιάννου (63΄ Νέιρα), Σαρδινέρο (86΄ Στάρτζεον).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version