ertnews.gr

Ο Βόλος έστειλε την ΑΕΛ στη Super League 2

08/05 22:26
Ο Βόλος έστειλε την ΑΕΛ στη Super League 2

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ΑΕΛ που ηττήθηκε με 3-1 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» από τον Βόλο και έχασε και τις τελευταίες λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε για παραμονή.

Με πολύ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ξεκίνησε το ματς καθώς στο 3’ ο Δουβίκας στο ετ α τετ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ωστόσο στο 8’ ο επιθετικός του Βόλου βγήκε ξανά απέναντι στην εστία κι έγραψε το 1-0. Μισή ώρα αργότερα (38’) από μπαλιά του Δουβίκα ο Μπαρτόλο διπλασίασε τα τέρματα του Βόλου (2-0) και ουσιαστικά τελείωσε τις ελπίδες της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο μέρος οι «βυσινί» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 51’ έχασαν ευκαιρία  με τον Ακούνια που αστόχησε ελάχιστα. Στο 59’ η ΑΕΛ έμεινε με δέκα αίχτες λόγω αποβολής του Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στο 69’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέκιο στη περιοχή και ο Ντουρμισάι έκανε το 2-1. Ωστόσο στο 74’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μπουένο που με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φερράρι, Δουβίκας, Μήτογλου – Τσόσιτς, Πινακάς, Ακούνια

ΚΟΚΚΙΝΗ: 59΄ Τσόσιτς (2η κίτρινη)

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φερράρι, Τσοκάνης (81΄ Κρητικός), Μπαριέντος (46΄ Ριένστρα), Νίνης (66΄ Μπουένο), Μαρτίνες (46΄ Περέα), Μπαρτόλο (78΄ Κιάκος), Δουβίκας.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Στίφλερ (46΄ Μουκαντζό), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ντουρμισάι (83΄ Γρηγορόπουλος), Ακούνια, Πινακάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version