Ο αρχηγός της τουρκικής μαφίας σχολιάζει τις απειλές από αρχηγικό στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν για εισβολή στην Ελλάδα

Ο αρχηγός της τουρκικής μαφίας, Sedat Bakr, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε, Αρχηγικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη» στην Τουρκία, με τις οποίες απείλησε να «εισβάλει στην Ελλάδα» εάν επιτεθεί σε τουρκικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Μετίν Κολονέκ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, είχε απειλήσει ότι θα εισβάλει στην Ελλάδα, λέγοντας: «Η Ελλάδα λέει ότι θα επιτεθεί σε πλοία… επιτεθείτε λοιπόν και θα δείτε, θα ανταμειφθείτε για το έργο της».Πρόσθεσε, «Θα εισβάλουμε στη Θεσσαλονίκη σε πέντε ώρες. Η παλιά Τουρκία δεν υπάρχει πια».

Από την πλευρά του, ο Μπακρ σχολίασε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας: «Μπήκατε στη Συρία με το σύνθημα ότι θα προσευχηθείτε την Παρασκευή στο τέμενος των Ομαγιάντ στη Δαμασκό, αλλά τώρα δεν μπορείτε να στείλετε αεροπλάνα στην άλλη πλευρά των συνόρων χωρίς την άδεια της Ρωσίας. Φαίνεται ότι η Ελλάδα, θα είναι η νέα εκδοχή εκμετάλλευσης των συναισθημάτων αθώων πολιτών, δηλαδή, είναι απάτη και αίσχος;”

Αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις του Κόλνικ για την υιοθέτηση ενός άτοκου χρηματοπιστωτικού συστήματος, λέγοντας: “Εάν οι αρχές είναι ειλικρινείς σχετικά με την υιοθέτηση ενός άτοκου χρηματοπιστωτικού συστήματος, πρέπει πρώτα να σταματήσουν να χρεώνουν τόκους στις οφειλές τους. Παραιτείτε το Ανατολικό Τουρκεστάν, το σπίτι μας , για τα χρήματα που θα ρέουν από την Κίνα».

Επιμέλεια: Ουαλίντ Ελίας. Λίβανος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος